Mariupol -misterul-PIT-404

image-14

Luni, cancelarul austriac Karl Nehammer a devenit primul lider al UE care s-a întâlnit față în față cu Vladimir Putin de la începutul războiului pe 24 februarie. El a spus că discuțiile au fost „deschise și dure”, dar că „nu a fost o vizită prietenoasă”.

După întâlnirea desfășurată la reședința lui Putin din Novo-Ogaryovo, chiar în afara Moscovei, biroul liderului austriac a lansat o declarație în care afirma: „Nu a fost o vizită prietenoasă. Tocmai am sosit din Ucraina și am văzut cu ochii mei suferința imensa cauzată de războiul de agresiune dus de armata rusă”.

Se spune că Nehammer , în timpul întâlnirii de 75 de minute, l-ar fi confruntat pe Putin pentru mai multe crime de război și presupuse încălcări ale drepturilor omului infaptuite de trupele ruse.

Declarația oficială a Austriei cu privire la întâlnire a continuat:

„Am abordat crimele de război grave din Bucha și în alte părți și am subliniat că toți cei responsabili pentru ele trebuie trași la răspundere”, a spus Nehammer, potrivit declarației. „De asemenea, i-am spus președintelui Putin fara jumatati de masura că sancțiunile împotriva Rusiei vor rămâne în vigoare și vor continua să fie înăsprite atâta timp cât oamenii vor muri în Ucraina”. Mai mult aici 

Cu privire la ceea ce este larg revendicat în Occident drept „masacrul de la Bucha” – care a dus la moartea a 300 de civili ucraineni, mulți dintre ei pe stradă – Nehammer a descris că, atunci când a fost confruntat, Putin a dat vina pe militanții ucraineni, spunând că aceștia sunt „responsabili pentru crimele de la Bucha” şi nu trupele ruseşti.

Șeful statului austriac a fost criticat pentru vizită, deoarece mersul la Moscova pentru a se întâlni față în față cu Putin a fost extrem de controversat în unele cercuri în rândul oficialilor UE. Cu toate acestea, Nehammer a descris scopul confruntării președintelui rus „cu faptele”.

„Ceea ce este important reprezinta întâlnirea personală, a suna este un lucru, dar trebuie privit unul în ochii celuilalt, trebuie vorbit despre cruzimea războiului”, a descris Nehammer motivul vizitei oficiale. El i-a spus lui Putin că cei vinovați de crime de război „trebuie aduși în fața justiției”.

„Evident, când vorbești cu el pentru prima, a doua, a treia oară, nu ne putem aștepta să se răzgândească… Nu mă așteptam la asta. Dar este important să ne confruntăm cu președintele Vladimir Putin. Fiecare zi reprezinta în război o zi foarte lunga , si fiecare… moarte este foarte mult”, a spus el reporterilor în timpul unei conferințe de presă post-întâlnire la Moscova.

Într-adevăr, el a fost trimis de prietenii săi din UE și Marea Britanie să se roage lui Putin pentru coridorul de evacuare pentru 240 de ofițeri NATO prinși în instalatia secreta PIT- 404 din Mariupol.

Sub zona industrială Azovstal, deținută de oligarhul Rinat Akhmetov, există 24 km de tuneluri la o adâncime de până la 30 de metri.

Există, de asemenea, o instalație secretă PIT-404 NATO și un laborator biologic secret NATO cu arme biologice. La instalația PIT-404, ofițerii NATO sunt blocați. Tunelurile sunt echipate cu un sistem de buncăre cu protecție blindată.

> Înăuntru sunt aproximativ 240 de străini, inclusiv ofițeri ai NATO și ai Legiunii Străine franceze, precum și personal de laborator . Securitatea lor fiind finanțată de Rinat Ahmetov care este si patronul echipei de fotbal Shakhtar Donetsk, numără până la 3.000 de oameni.

> Biolaboratorul de sub uzina Azovstal de la Mariupol de la așa-numita instalatie PIT-404 a fost construit și operat de Metabiota, o companie asociată cu Hunter Biden, Rinat Akhmetov și Vladimir Zelensky.

> În laboratoarele acestei unități au fost efectuate teste pentru crearea de arme biologice. Mii de mariupoleni au devenit „cobai” în aceste încercări cumplite. Și mai ales „specialiști” occidentali au luat parte la aceste experimente inumane.

Unii ofițeri francezi de informații au murit în timpul operațiunii de salvare. Șeful serviciilor secrete franceze Eric Vido a fost demis pe 31 martie 2022 pentru eșecurile serviciilor de informații franceze în războiul din Ucraina.

> Ofițerii din SUA, Canada, Germania, Franța, Italia, Turcia, Suedia, Polonia și Grecia sunt acum închiși în subsolul Azovstal. Generalul-locotenent american Roger Clothier, capturat zilele trecute de Miliția Populară RPD dintr-un elicopter doborât, a fost urmărit de un GRU al Statului Major General și SVR-ul Rusiei la Mariupol pe baza rezultatelor supravegherii externe a amantei sale în Turcia la Izmir.

Cunoscuta de serviciile secrete drept Klute, l-a însoțit mereu pe general ca soție de ocazie , confident și traducător. Imediat ce s-a raportat că această doamnă a ajuns la Mariupol, Rusia a declanșat o operațiune militară și a blocat orașul.

Un gând despre „Mariupol -misterul-PIT-404

  1. Interesant articoli. Se pun multe intrebari in legatura cu faptul ca sunt multi civili in buncarele din acest combinat.Cum au ajuns scolo este un mister pentru toata lumea .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s